Γερασιμιδου Αριαδνη - Love Radio 97.5 | Ραδιοφωνικός Σταθμός / 'έφυγε' το πρωί της δευτέρας, η δημοσιογράφος αριάδνη, γερασιμίδου, που εδώ και τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Λίγες ημέρες πριν η αριάδνη γερασιμίδου είχε ανεβάζει ένα συγκλονιστικό βίντεο στο youtube με τίτλο: Η αριάδνη γερασιμίδου, με εμπειρία χρόνων στο ρεπορτάζ αυτοκινήτου, μέσω ενός βίντεο έκανε γνωστό ότι πάλευε τέσσερα χρόνια με τον καρκίνο. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου νικημένη από τον καρκίνο. Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. «το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής μου», .

Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 4 οκτωβρίου η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου, η οποία για σχεδόν τέσσερα χρόνια έδωσε γενναία μάχη με τον . Porsche Boxster S PDK 2013 Presentation (HD) by Ariadne
Porsche Boxster S PDK 2013 Presentation (HD) by Ariadne from i.ytimg.com
'έφυγε' το πρωί της δευτέρας, η δημοσιογράφος αριάδνη, γερασιμίδου, που εδώ και τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου νικημένη από τον καρκίνο. «το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής μου», . Λίγες ημέρες πριν η αριάδνη γερασιμίδου είχε ανεβάζει ένα συγκλονιστικό βίντεο στο youtube με τίτλο: Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Η αριάδνη γερασιμίδου, με εμπειρία χρόνων στο ρεπορτάζ αυτοκινήτου, μέσω ενός βίντεο έκανε γνωστό ότι πάλευε τέσσερα χρόνια με τον καρκίνο. Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την .

Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών.

Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 4 οκτωβρίου η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου, η οποία για σχεδόν τέσσερα χρόνια έδωσε γενναία μάχη με τον . Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Η αριάδνη γερασιμίδου, με εμπειρία χρόνων στο ρεπορτάζ αυτοκινήτου, μέσω ενός βίντεο έκανε γνωστό ότι πάλευε τέσσερα χρόνια με τον καρκίνο. Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την . Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Λίγες ημέρες πριν η αριάδνη γερασιμίδου είχε ανεβάζει ένα συγκλονιστικό βίντεο στο youtube με τίτλο: Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου νικημένη από τον καρκίνο. «το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής μου», . 'έφυγε' το πρωί της δευτέρας, η δημοσιογράφος αριάδνη, γερασιμίδου, που εδώ και τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Η αριάδνη γερασιμίδου, με εμπειρία χρόνων στο ρεπορτάζ αυτοκινήτου, μέσω ενός βίντεο έκανε γνωστό ότι πάλευε τέσσερα χρόνια με τον καρκίνο. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 4 οκτωβρίου η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου, η οποία για σχεδόν τέσσερα χρόνια έδωσε γενναία μάχη με τον . Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την . Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου νικημένη από τον καρκίνο.

Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. ΠÎ'ΡÎ'Î
ΠÎ'ΡÎ'Î"ΩÎ"ΟΙ from www.loveradio.gr
Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την . «το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής μου», . Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 4 οκτωβρίου η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου, η οποία για σχεδόν τέσσερα χρόνια έδωσε γενναία μάχη με τον . Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. 'έφυγε' το πρωί της δευτέρας, η δημοσιογράφος αριάδνη, γερασιμίδου, που εδώ και τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου νικημένη από τον καρκίνο. Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Η αριάδνη γερασιμίδου, με εμπειρία χρόνων στο ρεπορτάζ αυτοκινήτου, μέσω ενός βίντεο έκανε γνωστό ότι πάλευε τέσσερα χρόνια με τον καρκίνο.

Λίγες ημέρες πριν η αριάδνη γερασιμίδου είχε ανεβάζει ένα συγκλονιστικό βίντεο στο youtube με τίτλο:

Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. Η αριάδνη γερασιμίδου, με εμπειρία χρόνων στο ρεπορτάζ αυτοκινήτου, μέσω ενός βίντεο έκανε γνωστό ότι πάλευε τέσσερα χρόνια με τον καρκίνο. «το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής μου», . Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την . Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου νικημένη από τον καρκίνο. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 4 οκτωβρίου η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου, η οποία για σχεδόν τέσσερα χρόνια έδωσε γενναία μάχη με τον . Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. 'έφυγε' το πρωί της δευτέρας, η δημοσιογράφος αριάδνη, γερασιμίδου, που εδώ και τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Λίγες ημέρες πριν η αριάδνη γερασιμίδου είχε ανεβάζει ένα συγκλονιστικό βίντεο στο youtube με τίτλο:

Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Λίγες ημέρες πριν η αριάδνη γερασιμίδου είχε ανεβάζει ένα συγκλονιστικό βίντεο στο youtube με τίτλο: Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την . «το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής μου», . Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου νικημένη από τον καρκίνο.

Η αριάδνη γερασιμίδου, με εμπειρία χρόνων στο ρεπορτάζ αυτοκινήτου, μέσω ενός βίντεο έκανε γνωστό ότι πάλευε τέσσερα χρόνια με τον καρκίνο. ΠÎ'ΡÎ'Î
ΠÎ'ΡÎ'Î"ΩÎ"ΟΙ from www.loveradio.gr
Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 4 οκτωβρίου η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου, η οποία για σχεδόν τέσσερα χρόνια έδωσε γενναία μάχη με τον . Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. «το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής μου», . Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. 'έφυγε' το πρωί της δευτέρας, η δημοσιογράφος αριάδνη, γερασιμίδου, που εδώ και τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου νικημένη από τον καρκίνο. Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την . Λίγες ημέρες πριν η αριάδνη γερασιμίδου είχε ανεβάζει ένα συγκλονιστικό βίντεο στο youtube με τίτλο:

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου.

Η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου πέθανε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, έχοντας συγκλονίσει με το μήνυμά της στο facebook για την . Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου. 'έφυγε' το πρωί της δευτέρας, η δημοσιογράφος αριάδνη, γερασιμίδου, που εδώ και τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Λίγες ημέρες πριν η αριάδνη γερασιμίδου είχε ανεβάζει ένα συγκλονιστικό βίντεο στο youtube με τίτλο: Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα 4 οκτωβρίου η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου, η οποία για σχεδόν τέσσερα χρόνια έδωσε γενναία μάχη με τον . Πέθανε η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου νικημένη από τον καρκίνο. Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος αριάδνη γερασιμίδου. «το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής μου», . Η αριάδνη γερασιμίδου, με εμπειρία χρόνων στο ρεπορτάζ αυτοκινήτου, μέσω ενός βίντεο έκανε γνωστό ότι πάλευε τέσσερα χρόνια με τον καρκίνο.

Γερασιμιδου Αριαδνη - Love Radio 97.5 | Ραδιοφωνικός Σταθμός / 'έφυγε' το πρωί της δευτέρας, η δημοσιογράφος αριάδνη, γερασιμίδου, που εδώ και τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.. Λίγες ημέρες πριν η αριάδνη γερασιμίδου είχε ανεβάζει ένα συγκλονιστικό βίντεο στο youtube με τίτλο: Η δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 37 ετών. 'έφυγε' το πρωί της δευτέρας, η δημοσιογράφος αριάδνη, γερασιμίδου, που εδώ και τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. «το πιο δύσκολο βίντεο της ζωής μου», . Θλίψη και στεναχώρια έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της αριάδνης γερασιμίδου.